Ons ijs 

Ons ambachtelijk schepijs wordt elke dag vers gemaakt in onze eigen ijsmakerij in Heerenveen. Voor het bereiden van ons PUUR. ijs gebruiken wij natuurlijke ingrediënten zoals vers fruit, minimaal 50 procent.  Kunstmatig geur, kleur en- smaakstoffen worden zoveel mogelijk vermeden. Tijdens het bereiden van ons ijs slaan wij zo min mogelijk lucht in het ijs, slechts 25%, waardoor er een volle en zachtere smaak ontstaat.

IJs om mee te nemen

Naast natuurlijk een heerlijk bolletje ijs op een hoorntje of in een bakje, kunt u er ook voor kiezen om ijs mee naar huis te nemen. U kunt in onze winkel kiezen uit de verschillende smaken die wij in de vitrine hebben liggen. Deze scheppen wij vervolgens voor u in de daarvoor geschikte isobakken. Hierin blijft het ijs zeker 1,5 uur koud waardoor u genoeg tijd heeft om het bij u thuis in de vriezer te stoppen zodat u 's avonds een heerlijk toetje heeft.


Geen tijd om langs te komen? Dan kunt u ook altijd bellen om te kijken of we het tegen een kleine vergoeding bij u thuis kunnen brengen.

ISOBAK 0,5 LITER  7,95
ISOBAK 1 LITER   12,95