Tijdens verschillende perioden in het jaar, speelt PUUR. in op verschillende seizoenen en feestperioden.

Valentijn

Enkele weken voor Valentijn beginnen wij al met de voorbereidingen zodat u op 14 februari uw geliefde, uw vriend(in) of iemand anders kunt verrassen met wat chocolade. Door middel van rode en roze tinten proberen wij de kleuren van de liefde over te brengen met onze chocolade. Daarnaast proberen in deze periode elk jaar samen te werken met andere winkels in Drachten zoals Mitra en De Paladijn waardoor er een verrassende combinatie ontstaat. Ook hebben in deze tijd verschillende soorten harten al dan niet met tekst erop.

Pasen

Met Pasen kunt u bij PUUR. kiezen uit 20 soorten paaseieren, zoals advocaat, yoghurt rode bes en caramel zeezout. Daarnaast hebben we ook chocolade-paashazen en proberen we ook de speciale paasbonbons in onze winkel neer te leggen. Tijdens deze periode is het ook leuk om uw werknemers te verrassen met een klein cadeautje, zoals een doosje met paaseieren in vrolijke tinten.

Moeder- en Vaderdag

Op twee zondagen in het jaar willen we onze ouders nog een extra bedanken voor alles wat ze voor ons betekenen. Ook wij vinden dit belangrijk en daarom hebben we in deze periode verschillende soorten maatwerk in onze winkel liggen. Voor Moederdag hebben we hartjesbonbons met de zoetste smaken en voor Vaderdag stoere bonbons met Jack Daniëls. Daarnaast hebben we verschillende soorten chocolademaatwerk zoals harten en gereedschap.

Sinterklaas

In de weken voor Sinterklaas maken wij in onze eigen makerij chocoladeletters. Deze worden verpakt in een luxe doosje, klaar om weg gegeven te worden. Daarnaast hebben we ook kleine chocoladelettertjes (ongeveer 3 cm) waardoor u alle mogelijke woorden en namen kunt spellen. 

Kerst

Tijdens Kerst kiezen veel bedrijven en families ervoor om elkaar te verrassen met een cadeautje of kerstpakket. Ook hierbij helpen wij u graag. In overleg met en naar aanleiding van uw wensen, maken wij pakketten voor u klaar. Zo kunt u kiezen voor een chocoladelaars met kerstchocolade of een chocoladekerstboom waarbij er chocoladekransjes onder de takken liggen.